Malčerom aktivirao bombu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 7 kaznenih djela od kojih izdvajamo  kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom i sredstvom

MALČEROM AKTIVIRAO BOMBE
Jučer, 8. lipnja, oko 10,10 sati, između Koritne i Šodolovca, u kanalu Veliki Medveš, došlo je do eksplozije. Radnik tvrtke je prilikom košnje kanala malčerom aktivirao dvije bombe. Ozlijeđenih nije bilo, dok je eksplozijom oštećen malčer i blatobran traktora. Očevid su na mjestu događaja obavili policijski službenici očevidne ekipe Policijske postaje Đakovo u suradnji s policijskim službenikom za protueksplozijsku zaštitu. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta oko 5 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem koji je neodgovorno odbacio bombe i doveo u opasnost ljude i imovinu.

PROMETNE NESREĆE I ALKOHOLIZIRANI VOZAČI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, a dvije prometne nesreće dogodile su se na području Belog Manastira. U četiri prometne nesreće četiri osobe su lako tjelesno ozlijeđene, a jedna osoba je teško tjelesno ozlijeđena. Dvije prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.
Jučer, 8. lipnja, na području Policijske uprave osječko baranjske evidentirana su 2 vozača osobnog automobila koji su upravljali pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 23,05 sati, u Belom Manastiru, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin iz Zmajevca. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,75 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za počinjeni prekršaj propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.
Jučer, 8. lipnja, u 17,05 sati, na državnoj cesti broj 7, između Kozarca i Belog Manastira, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena. Osobnom automobilu, kojim je upravljala 41-godišnja hrvatska državljanka iz Kneževih Vinograda, isteklo je važenje prometne dozvole do 15 dana. Vozačica je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake sletjela s kolnika te joj je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,78 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 23 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

izvor: PUOBZ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit