Danas štrajk, sutra nastava

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Zbog štrajka većine nastavnog i nenastavnog osoblja, u gotovo svim našičkim školama i okolici, danas nema nastave. Nastava nije organizirana u Osnovnoj školi Dore Pejačević, u Osnovnoj glazbenoj školi “Kontesa Dora” i u Osnovnoj školi “Ivan Brnjik Slovak” Jelisavac. U OŠ kralja Tomislava Našice, u matičnoj školi, nastava nije organizirana, a u Područnoj školi u Markovcu Našičkom održava se u 3 razreda. Nastavu nije bilo moguće organizirati ni u Srednjoj školi Isidora Kršnjavog Našice, kao ni u ostalim školama.

Iz Osnovnih škola kralja Tomislava i Dore Pejačević Našice i OŠ “Ivan Brnjik Slovak” Jelisavac izvijestili su nas da će se sutra nastava održati prema redovnom rasporedu. Nastava će sutra biti organizirana i u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga te  svim ostalim školama našeg kraja i Županije. Naime, Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama na današnjoj konferenciji za novinare najavio je da će osnovne i srednje škole sutra štrajkati u četiri županije, a to su: Splitsko-dalmatinska, Dubrovačko-neretvanska, Varaždinska i Međimurska županija.

redakcijsko izvješće

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit