LAG “Karašica” na studijskom putovanju u Biogradu

Facebook
Twitter
Pinterest

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, kao predsjednik LAG-a “Karašica”, u Biogradu na moru sudjelovao je na studijskom putovanju koje je obuhvatilo posjet Poduzetničkoj zoni i inkubatoru. Osim toga, sudionici ovog posjeta su obišli i završne radove projekta u Parku prirode Vransko jezero te gospodarstvo ROCA i nazočili prezentaciji projekta FLAG-a “Lostura”.

-Posjet unutrašnjosti Dalmacije organiziran je u sklopu projekta “Plavo-zeleni most”. Upoznali smo se s načinom funkcioniranja turističke ponude tog dijela Hrvatske, a našim članovima LAG-a i vlasnicima OPG-ova ovo je bila prigoda za razmjenu iskustava jer smo posjetili i zadruge te vidjeli kako funkcioniraju.  Ove ćemo godine osnovati još jedan LAG koji će se baviti ribarskim gospodarstvom pa je ovaj susret poslužio i za razmjenu iskustva s njihovim ribarsko-gospodarskim LAG-om – rekao je predsjednik LAG-a “Karašica” i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba. Zahvalio je LAG-u “Laura” iz Zadarske županije i njihovim članovima na dobrodošlici i zanimljivim iskustvima.

 

tekst: N.Pavlus, foto: LAG “Karašica”

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit