Održan 1. Vinatlon – nova turistička manifestacija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Zmajevcu je jučer  održan 1. Vinatlon, nova turistička manifestacija obogaćena mnoštvom raznolikog sadržaja koja je svim posjetiteljima omogućila jedinstven doživljaj bogate eno i gastro ponude baranjskog kraja. Glavni dio programa održavao se u Katoličkom i Reformatorskom surduku, a započeo je landranjem od Draža do Zmajevca te se nastavio prigodnim otvorenjem uz sadnju vinove loze, posjetom novootvorenoj zbirci tradicijskih vinarskih i vinogradarskih predmeta, degustacijom vina u surducima, Bačvatlonom, odnosno utrkom u guranju vinskih bačvi, a sve uz bogat glazbeni program. Manifestaciju je posjetio i župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić.

– Turistička ponuda u Baranji razvijena je tako da svaki tjedan možemo imati ovakvu manifestaciju. Vinatlon je nova manifestacija koju Osječko-baranjska županija podupire, u financijskom i u svakom drugom smislu. Manifestacija je na jednom on najupečatljivijih mjesta, ovdje u Zmajevcu koje je jedno od najljepših mjesta gdje se takva manifestacija može napraviti. A što se tiče turizma, ovo je najbolje i najkvalitetnije ‘zlatno doba’ u godini i mislim da će danas biti jako puno posjetitelja i da ćemo nastaviti nadograđivati našu turističku ponudu i povećavati broj onih koji dolaze u Baranju – kazao je župan.

Pročelnica Upravnog odjela za turizam, sport i kulturu Tatjana Roth istaknula je kako Osječko-baranjska županija podržava ne samo već etablirane sportske, eno i gastro manifestacije, već i one koje se tek stvaraju i koje mogu postati pravi turistički proizvod.

– Danas smo u Zmajevcu, u surducima i gatorima na još jednoj obećavajućoj manifestaciji i ovu predivnu zlatnu jesen u našoj županiji dodatno obogaćujemo kvalitetnom manifestacijskom ponudom – zaključila je pročelnica Roth.

 

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit