Uhićen zbog ilegalne proizvodnje droge

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su dva kaznena djela.

UHIĆEN ZBOG ILEGALNE PROIZVODNJE DROGE
Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske su u petak (22.listopada), obavili pretragu obiteljske kuće i imanja i u Rakitovici, vlasništvo 33-godišnjaka. Pretragom su policijski službenici pronašli i oduzeli 14 kg marihuane upakirane u posude za pojedinačnu prodaju, 6 stabljika marihuane visine do 280 cm, opremu za sušenje marihuane; grijalicu-transformator, vremenski tajmer, plastična cerada obložena aluminijskom folijom, dvije digitalne vage, sef i oko 125 tisuća kuna u različitim apoenima i valutama. Nakon dovršene pretrage, policijski službenici uhitili su 33- godišnjaka zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Jučer je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se dvije prometne nesreće i jedna na području Belog Manastira.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit