Kylie pjeva nobelovcima!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ImagePjevačica će sudjelovati na koncertu koji se u Oslu organizira u povodu dodjele Nobelove nagrade. Pridružit će joj se kolegice Alicia Keyes, Annie Lennox i Melissa Etheridge. Koncert će se održati 12. prosinca, dan nakon svečanosti uručenja Nobelove nagrade za mir, a vodit će ga glumica Uma Thurman i glumac Tommy Lee Jones. Ovogodišnji dobitnik nagrade bivši je američki potpredsjednik Al Gore i UN-ov Panel za klimatske promjene. Koncert će prenositi više od stotinu zemalja.

Kylie Minogue je ovaj tjedan najavila niz europskih koncerata tijekom 2008. Nastupit će u Francuskoj, Njemačkoj, Finskoj, Švedskoj i drugim zemljama Europe, a turneja će kulminirati dvama koncertima u londonskoj "O2 areni". Zadnja turneja popularne pjevačice odgođena je nakon što joj je 2005. dijagnosticiran karcinom dojke. Nakon uspješnog liječenja u prosincu prošle godine vratila se na scenu u Sydneyju s nešto manje zahtjevnim programom.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit