Divovski tartuf skuplji od Ferrarija!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ImageDivovski bijeli tartuf težak gotovo kilogram i pol prodan je u subotu na aukciji u Firenci za rekordnih 223 tisuće eura. No vrtoglavi tartufovi euri odlaze u dobrotvorne svrhe. Dražbu su putem video-zida pratili zainteresirani kupci iz Firence, Londona i Macaa. Ansa je prenijela kako je upravo kupac iz Macaa ponudio najvišu cijenu za bijeli tartuf, no njegov identitet nije objavljen. Bijeli tartuf teži točno 1.497 grama, a pronađen je u okolici Pise, kako je rekao Cristiano Savini koji ga je pronašao.

"Predlagali su mi da tražim razne svote novca, uglavnom ne više od 100.000 eura, no ja sam odlučio ponuditi tartuf na dražbi. Prihod od prodaje ići će u humanitarne svrhe. Istodobno mogu izraziti veliku sreću što se ovom prilikom govori o mojoj Toskani", rekao je novinarima Savini, koji predstavlja četvrtu generaciju obitelji koja se bavi trgovinom tartufima. Dražbu je organizirao Sotheby's u palači obitelji Medici u Firenci u prisutnosti oko 200 osoba. Jednako ih je toliko bilo u hotelu Grand Lisboa u Macau i u restoranu Refettorio u Londonu.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit