Predstavljena izdavačka djelatnost Državnog arhiva u Osijeku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
U organizaciji ogranka Matice Hrvatske Našice, sinoć je u likovnom salonu hotela Park održano predstavljanje izdavačke djelatnosti Državnog arhiva u Osijeku. Sve nazočne pozdravila je predsjednica ogranka Silvija Lučevnjak koja je ukratko predstavila i goste iz Osijeka. Ravnatelj Državnog arhiva u Osijeku dr. Stjepan Sršan predstavio je ukratko arhiv i govorio o važnosti arhiviranja podataka zbog očuvanja kulturne baštine i povijesti općenito.

Predstavljen je i deveti broj publikacije “Glasnik arhiva Slavonije i Baranje” tematski posvećen školstvu istočne Hrvatske o kojem je govorio mr. Dražen Kušen. Pravnica Melita Rončević govorila je o knjizi “Kraljevski sudbeni stol u Osijeku 1850-1945”. Sinoćnje predstavljanje organizatori su posvetili 230. obljetnici početka svjetovnog školstva u Našicama, koje se navršava sljedeće godine.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit