Krađe i prometne nesreće

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 11 kaznenih djela

PRONAĐEN KRADLJIVAC TRIMERA

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 20-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo Krađa.
Počinitelj je iz garaže ukrao trimer, a o događaju možete više pročitati   ovdje.
POLICIJA PRONAŠLA KRADLJIVICU NOVČANIKA

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnja hrvatska državljanka počinila 3 kaznena djela Krađa i kazneno djelo Računalna prijevara.
Dana 28. svibnja, u Osijeku, osumnjičena je iz skladišta ugostiteljskog objekta, djelatnicama ukrala mobitel i 2 novčanika u kojima su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac.
Vlasnicama, 24-godišnjim hrvatskim državljankama, počinjena je materijalna šteta oko 4000 kuna.
Dana 29. svibnja, u Osijeku, osumnjičena je iz skladišta ugostiteljskog objekta, djelatniku ukrala novčanik sa osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem. Potom je u više navrata ukradenu bankovnu karticu koristila prilikom plaćanja u trgovačkim radnjama u Osijeku.
Vlasniku novčanika, 28-godišnjem hrvatskom državljaninu, počinjena je materijalna šteta oko 500 kuna.
Dana 4. lipnja, u Osijeku, osumnjičena je iz torbice ukrala novčanik sa osobnim dokumentima, bankovnom karticom i novcem.
Vlasnici, 65-godišnjoj hrvatskoj državljanki, počinjena je materijalna šteta oko 600 kuna.
UKRALA BICIKL

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 43-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo Krađa. Osumnjičena je 3. lipnja ukrala bicikl, o tom događaju možete više pročitati  ovdje.

PROMETNE NESREĆE I OSTALI DOGAĐAJI U PROMETU

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 9 prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.
Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, tri prometne nesreće dogodile su se na području Našica, a po jedna prometna nesreća dogodila se na području Donjeg Miholjca i Belišća.
Jučer, 9. lipnja, na području Policijske uprave osječko baranjske evidentirana su 4 vozača osobnog automobila koji su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola.
Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 23,25 sati, u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 28-godišnji hrvatski državljanin iz Ivanovaca Đakovačkih. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,35 grama po kilogramu.
Za počinjeni prekršaj propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.
Sutra, 11. lipnja, u vremenu od 15,00 do 21,00 sati, na području cijele Osječko-baranjske županije, provesti će se pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača.

Izvor: PU osječko baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit