Od danas do 12. lipnja Dani otvorenih vrata udruga

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Kao i posljednjih 9 godina, Ured za udruge Vlade RH i ove godine organizira Dane otvorenih vrata udruga čiji cilj je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj, organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih te otvaranjem vrata udruga svim zainteresiranim građanima.

Tema ovogodišnje manifestacije je “Krizna situacija = šansa za novi početak?”. Zbog potrebe pridržavanja epidemioloških mjera, manifestacija Dani otvorenih vrata udruga 2021. održat će se u hibridnom formatu od 10. do 12. lipnja.

U Našicama će se tako građanima sutra od 10 do 14 sati na prostoru ispred Doma kulture predstaviti Zajednica tehničke kulture Našice, a u subotu od 8,30 do 12 i 30 Udruga “Pčela”, Udruga dijabetičara i Udruga Zagoraca “Kaj”. Na ljetnoj pozornici od 20 sati građanima će se predstaviti učenici OGŠ.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit