Konstituiran je 10.saziv Hrvatskog sabora; saborski zastupnici iz Našica su Hrvoje Šimić i Vesna Vučemilović

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je (22.7.2020), samo 17 dana nakon izbora, konstituiran novi, 10. saziv Hrvatskog sabora od stjecanja neovisnosti. Za predsjednika je po drugi put izabran Gordan Jandroković koji Sabor vodi od svibnja 2017. godine. Zastupnici, koji su na parlamentarnim izborima izborili mandat, položili su prisegu. Za potpredsjednike Hrvatskog sabora izabrani su Željko Reiner, Ante Sanader, Furio Radin, Rajko Ostojić i Miroslav Škoro.
U 10. saziv Sabora iz Našica su izabrani Hrvoje Šimić iz HDZ-a i Vesna Vučemilović iz Domovinskog pokreta. Saborski zastupnik Hrvoje Šimić je zahvalio svima koji su mu dali povjerenje i istaknuo kako će zastupati interese svih građana Grada i bivše Općine Našice,  Osječko-baranjske županije i svih građana RH. Saborska zastupnica Vesna Vučemilović također je zahvalila biračima i poručila da će zastupati interese građana Slavonije i Baranje te će se baviti pitanjima vezanim za poljoprivredu, gospodarstvo i demografiju.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit