Izvješće PU-OBŽ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području PU osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirano je sedam kaznenih djela od kojih izdvajamo: Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 41-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo „Krađa“ i kazneno djelo „Teška krađa“. U periodu od 13. do 21. srpnja, u Osijeku, 41-godišnjak počinio je više provala i krađa iz ugostiteljskih objekata i pekare, kojom prilikom je otuđio nekoliko novčanika s više tisuća kuna, alkoholna pića i nekoliko kutija cigareta. Nastala materijalna šteta iznosi više od 10 000 kuna.
Jučer, 21. srpnja, oko 12,20 sati, na DC-34, između mjesta Petrijevci-Šag došlo je do zapaljenja osobnog automobila u vožnji. Na mjestu događaja očevid je obavila očevidna ekipa Policijske uprave osječko -baranjske u suradnji s protupožarnim inspektorom te su utvrdili da je do požara došlo uslijed kvara na instalacijama dovoda goriva i zapaljenja motora osobnog automobila s kojim je upravljao vozač 66-godišnji hrvatski državljanin iz Siska. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a nastala materijalna naknadno će se utvrditi.
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom koje su se dogodile na području Osijeka i Našica.

izvor:PUOBZ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit