Koncert “Šetnja pjesmom kroz Hrvatsku” svom gradu u čast

Facebook
Twitter
Pinterest

U sjenici na središnjem gradskom trgu večeras je koncert održao pjevački zbor Gradske udruge umirovljenika Našice pod ravnanjem dugogodišnje dirigentice Maje Smiljković. Koncertom pod nazivom “Šetnja pjesmom kroz Hrvatsku”, zbor je nazočnu publiku pjesmom proveo svim dijelovima Lijepe naše. U ime Gradske udruge umirovljenika Našice sve okupljene pozdravio je predsjednik Ivica Kozina, a članovima zbora zahvalio je na koncertu i vrijednom radu. U ime zbora svima je na dolasku zahvalila članica zbora Magdalena Prošić – dopredsjednica udruge. Riječi hvale uputio je gradonačelnik Krešimir Kašuba zahvalivši pjevačkom zboru što je ovim koncertom upotpunio program proslave Dana Grada Našica.


tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit