Odigran 6. memorijalni kadetski turnir “Antun Jakobović”

Facebook
Twitter
Pinterest

U prostorijama ŠK Slavonac Našice jučer je odigran 6. Memorijalni kadetski turnir “Antun Jakobović”, u spomen na dugogodišnjeg predsjednika kluba. Na početku turnira natjecatelje je pozdravio zamjenik župana i član kluba Josip Miletić, a sudac turnira bio je Milan Zubak. Uz igrače domaćeg kluba nastupili su i mladi šahisti ŠK Radnik Velimirovac i ŠK Orašje. Osamnaest šahista odigralo je ukupno 7 kola uz tempo igre od 7 minuta s dodatkom 3 sekunde po potezu, a najbolja 3 igrača nagrađena su peharima, a od ostalih igrača po 3 najbolja u starijoj i mlađoj kategoriji medaljama.
Pobjednica turnira sa 6 osvojenih bodova je Mia Dundović, drugo je mjesto zauzeo Ivan Miletić s 5 bodova a treća je bila Andrea Maria Oršolić s 5 bodova. Od ostalih igrača u starijoj kategoriji prvo mjesto osvojio je Matej Nedić, drugi je bio Patrik Tot, a treći Roko Laslavić. U mlađoj kategoriji prvo mjesto osvojio je Samuel Vrekalović, drugo Matej Tomac, a treće Fran Miličević.

Tekst: Danko Justić

Foto: Danko Justić/ŠK Slavonac

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit