Izvještajna Skupština podgoračke podružnice HNS-a.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Sinoć je održana izvještajna Skupština podgoračke podružnice HNS-a. Predsjednik Goran Đanić podnoseći izvješće o radu istaknuo je da je HNS najorganiziranija i najbrojnija stranka na podgoračkom području. Dokaz tome je povećanje članstva od više od 35 %. Ocijenio je da HNS kao predvodnica koalicijske vlasti u Općini Podgorač uspješno izvršava preuzete obveze nakon izbora te je istaknuo nadu da će do kraja mandata ostvariti sve započete projekte. Pohvalio je rad svih vijećnika iz HNS-a te članove Poglavarstva.

Ivan Vrdoljak – predsjednik Središnjeg odbora HNS-a čestitao je Podgoračanima na uspješnom radu, a Željko Horvat i Ivan Drvodjelić – dopredsjednici Županijskog vijeća HNS-a izrazili su nadu da će suradnja s podgoračkom podružnicom i ubuduće biti dobra kao do sada. Najpoznatiji našički HNS-ovac Antun Kapraljević i predsjednik podružnice Feričanci Mirko Jurčević izrazili zadovoljstvo radom HNS-a u Podgoraču te izrazili nadu da će se taj rad nagraditi na predstojećim izborima.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit