Izvještaj policije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Kako doznajemo iz policijskog izvješća tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena, a preostalih sedam nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Četiri su se dogodile na području Osijeka, dvije na području Našica, a po jedna na područjima Belog Manastira i Belišća.

Iz izvješća doznajemo i kako je u večernjim satima 29. travnja u Belišću 25-godišnjakinja dogovorila i nepoznatom počinitelju uplatila nekoliko tisuća kuna za psa kojeg je pronašla u oglasniku. Do danas nije dobila psa, niti joj je novac vraćen. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit