U našoj županiji novopozitivna 41 osoba, 6 s područja Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ , u posljednja 24 sata, za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 225 uzoraka od kojih je 41 bio pozitivan na koronavirus.

Najviše (11) novopozitivnih osoba ima prebivalište na području Osijeka, zatim šest na području Našica, četiri na području Belišća, tri na području Bilja, po dvije na području Belog Manastira, Čeminca, Čepina i Erduta, a po jedna novopozitivna osoba je s područja Antunovca, Bizovca, Darde, Đakova, Kneževih Vinograda, Semeljaca, Šodolovaca, Valpova i Vuke.

Na bolničkom liječenju nalazi se 77 osoba oboljelih od COVID-19, i to 54 u Kliničkom bolničkom centru Osijek, od kojih je 18 na respiratoru,, a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 23 pacijenta. Preminulo je šest osoba pozitivnih na koronavirus u dobi od 59 do 84 godine.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 2.305 osoba.

Policijski službenici proveli su 32 provjere osoba u samoizolaciji i utvrdili jedno kršenje u Osijeku. Obavili su i 102 nadzora ugostiteljskih objekata pri čemu su utvrdili jedno kršenje; zatekli su više osoba u zatvorenom dijelu jednog ugostiteljskog objekta u Valpovu. Protiv vlasnika slijedi obavijest o počinjenom prekršaju Državnom inspektoratu.

 

izvor: OBŽ, foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit