Mali humanitarci i volonteri “Farmice” apeliraju: Pomozite napuštenim životinjama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Mali humanitarci 8.d i učiteljica Đurđica Mašić iz OŠ kralja Tomislava Našice su, u pratnji našičkih vatrogasaca, posjetili volontere Udruge “Farmica” Našice. Skloništu za napuštene pse i mačke u Breziku Našičkom, Mali humanitarci darovali su 20 kg hrane za pse, 3 kg hrane za mačke, dva mala bazena za kupanje i 800 kuna za potrebe liječenja napuštenih pasa, mačaka i ostalih životinja te uređenje skloništa. Novac je prikupljen na humanitarnim akcijama na festivalu Dani slavonske šume, Dani kruha i Dani zahvalnosti za plodove zemlje.
Volonteri “Farmice” uputili su apel građanima s molbom da pomognu radu novog skloništa donirajući slamu, stare deke, krpe, ručnike, povodce i ogrlice koje više ne koriste, hranu za pse i mačke. Također pozivaju građane da im se pridruže kao volonteri kako bi dovršili uređenje boksova. Uvjet je to koji se mora ispuniti da bi se sklonište moglo registrirati pri nadležnom ministarstvu.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit