Ricardo najvljuje drugi samostalni album ‘Emocion’

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageRicardo Luque ponovo provodi većinu slobodnog vremena u studiju snimajući materijal za novi album pod radnim naslovom ''Emocion''. Čvrsto vezan za korijene, ali sa željom da svaka nova snimka maksimalno korespondira sa današnjim vremenom, Ricardo pažljivo bira pjesme za album.Novi album stilski je drugačiji od Ricardovog prvog, vrlo tradicionalnog albuma 'Plena Confianza' (2004.). U aranžmanima vrhunskog Venezuelanca Gregory Antonetti-ja na albumu će prevladavati ''agani ritam' – bolero, a osim poznatih latino standarda, tu će se naći i nekoliko upravo za ovu priliku skladanih pjesama (poput dueta Lucia u njegovoj izvedbi s kubankom Jackeline Castellanos).

Ricardo na ovom albumu surađuje sa različitim domaćim i internacionalnim glazbenicima: orkestrima, pjevačima i instrumentalnim solistima različitih glazbenih opredjeljenja kao što su vrhunska violončelistica Monika Leskovar, američki bandoneonista Peter Soave, poznati ''jazzeri''Neven Frangeš i Mario Mavrin, članovi Zagrebačkog puhačkog ansambla, te mnogi drugi, spojivši i na taj način svoja dva glazbena interesa: klasiku i popularnu južnoameričku ''latino'' glazbu.
Krajem srpnja 2007. predstavljen je najavni singl novog albuma: 'De Repente' (Odjednom). Pjesma je, za Ricardovog boravka u rodnoj Venezueli, snimljena u studiju 'Ali Agüero' u Caracasu, uz trio slavnog venezuelanskog skladatelja i pijanista Aldemara Romera, autora ove pjesme, koji je iznenada umro u rujnu.
Novi singl s albuma 'Emocion' je 'Besame Mucho'. Album će biti objavljen početkom 2008. pod etiketom R&P, nakon čega će uslijediti proljetna koncertna turneja.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit