Iz Socke pozivaju da se uključite u prikupljanje adventskih paketa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Socijalna samoposluga Našice ima  120 obitelji korisnika. U ovoj  korona krizi iznimno  im je teško osigurati redovite mjesečne donacije, stoga  pozivaju  120 sugrađana da se angažiraju kako bi se pripremilo 120 adventskih/božićnih paketa za 120 obitelji korisnika. Cijena jednog “adventskog kalendara” je oko 150 kuna, a svatko tko se želi priključiti (pojedinačno, obiteljski ili kao  grupa), može se javiti Robertu Kresiću koji će mu/im dodijeliti broj koji označava jednu obitelj. Nakon toga, kroz 22 dana, treba  prikupljati zadane proizvode, a 23. dan  pakete  donijeti u Socijalnu samoposlugu.  Dan poslije, volonteri će pripremiti pakete u koje će, ovisno o potrebama obitelji, još nešto nadodati. Dan prije Badnjaka 12 volonterskih timova obići će korisnike i podijeliti donacije.  Robert Kresić pozvao je sve koji nisu iz Našica da se slobodno posluže “kalendarom” odnosno preuzmu  ideju za svoju lokalnu sredinu. Kako je kazao, lani su ovu ideju proveli u Varaždinu, a ove godine preuzele su je i sve župe Požeške biskupije za svoje Caritase.
Redakcijsko izvješće

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit