Iz radnih strojeva ukrao gorivo

Facebook
Twitter
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska priopćila je da je u vremenu od 16. do 19. lipnja, u Osijeku, nepoznati počinitelj iskoristio odsutnost vlasnika i provalio u obiteljsku kuću. Iz obiteljske kuće je ukrao nakit i novac čime je 45-godišnja vlasnica oštećena za oko 30.000,00 kuna. Policijski službenici nastavljaju intenzivno traganje za provalnikom.

IZ RADNIH STROJEVA UKRAO GORIVO
U vremenu od 17. do 21. lipnja, na nasipu rijeke Drava-Dunav, u blizini mjesta Darda, nepoznati počinitelj je provalio u spremnike za gorivo radnih strojeva i ukrao oko 250 litara goriva čime je pravna osoba oštećena za oko 3.300,00 kuna.
Općinskom državnom odvjetništvu policijski službenici podnose kaznenu prijavu i nastavljaju traganje za kradljivcem.

PRONALAZAK MINSKO – EKSPLOZIVNOG SREDSTVA
Jučer, oko 14:30 sati, u Belom Manastiru, 64-godišnjakinja je prilikom uređivanja vrta pronašla udar topnički UT M08 AT-01/20. Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je na siguran način izuzeo udar topnički. Policija podsjeća da je dragovoljna predaja oružja vremenski neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

U PROTEKLA 24 SATA PET PROMETNIH NESREĆA
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća od kojih je u dvije jedna osoba teško tjelesno ozlijeđena, a jedna lako tjelesno ozlijeđena. U tri prometne nesreće je nastala materijalna šteta.
Na području Osijeka dogodilo se tri prometne nesreće, a u Đakovu dvije.

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit