Počast žrtvama u borbi protiv fašizma

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer su ispred križa na našičkom groblju, predsjednik i članovi GO SDP-a Našice, predsjednik GO HNS-a Našice i Klub vijećnika Koalicije SDP, HNS i HSS u Gradskom vijeću Grada Našica, povodom Dana antifašističke borbe, zapalili svijeće. Odali su tako počast prisjećajući se svih žrtava podnesenih u borbi protiv fašizma i netolerancije prema svima drukčijima u rasi, vjeri, naciji i srcu.
-Na temeljima antifašizma nastala je nova Europa, nastala je i naša Domovina i na nama je da te vrijednosti svaki dan njegujemo i čuvamo, za njih se borimo i ne dozvolimo da se zaborave. Za slobodu, jednakost i modernu Hrvatsku, svoje živote su položili mnogi. Nikada vas nećemo zaboraviti! – istaknuo je predsjednik Kluba Samir Haj Barakat.


izvor: Klub vijećnika koalicije SDP, HNS i HSS

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit