Završni koncert polaznika Glazbene igraonice i učenika OGŠ Kontesa Dora

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Završni koncert jučer su održali učenici Osnovne glazbene škole Kontesa Dora i polaznici Glazbene igraonice. Učenike i okupljenu publiku pozdravili su ravnateljica Osnovne glazbene škole Darija Vlajnić i gradonačelnik Krešimir Kašuba.

– U nizu događanja, ovo je lijep završni koncert učenika naše škole, a povod je Svjetski dan glazbe, prvi dan ljeta i posljednji dan škole. Program je raznolik, a obuhvaća polaznike naše Glazbene igraonice, zatim tamburaški sastav učenika 1. i 2. razreda, pjevački zbor, soliste, a na kraju i nastup puhačkog orkestra Gradske glazbe Našice – rekla je ravnateljica OGŠ Kontesa Dora – Darija Vlajnić.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba pohvalio je jučerašnji koncert: – Osnovna glazbena škola upriličila nam je ovo lijepo događanje povodom Dana Grada i Svjetskog dana glazbe. Tradicionalno OGŠ Kontesa Dora promovira naš grad kao grad glazbe. Uvijek u ovakvim prilikama treba reći da su Našice grad koji ima prvu hrvatsku i drugu europsku skladateljicu Doru Pejačević – istaknuo je gradonačelnik.

U sklopu koncerta učenicima i njihovim učiteljima dodijeljene u diplome za postignute rezultate na međužupanijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit