Iz obiteljske kuće ukradeno 100.000 kuna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska izvijestila je da je početkom ovog mjeseca u Tenji iz obiteljske kuće 72-godišnjaka, nepoznati počinitelj ukrao je više od 100.000,00 kuna.  Policijski službenici tragaju za kradljivcem. Policija upozorava da ne držite novac i dragocjenosti u posudama na kuhinjskim policama, pod jastukom, među rubljem i na sličnim mjestima u obiteljskim kućama jer lopovi znaju da ondje treba prvo tražiti.

PRONAĐEN VIŠESTRUKI PROVALNIK
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je maloljetni počinitelj unazad šest mjeseci počinio tri kaznena djela teške krađe. Naime, početkom prosinca prošle godine na području Belišća pod okriljem noći maloljetnik je provalio u trgovinu mješovite robe i ukrao duhanske proizvode, novac i prehrambene proizvode čime je pravnu osobu oštetio za nekoliko tisuća kuna.  Nakon nekoliko dana maloljetnik je tijekom dvije noći pokušao provaliti u više privatnih objekata na području Belišća u čemu nije uspio. U vremenu od mjeseca ožujka do lipnja ove godine, u Belišću maloljetnik je provalio u obiteljsku kuću 67-godišnakinje iz koje je ukrao televizor, zvučnik i nakit.

TIJEKOM PROTEKLA 24 SATA SEDAM PROMETNIH NESREĆA
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U jednoj nesreći jedna osoba je zadobila lake tjelesne ozlijede, dok je u šest nesreća nastala materijalna šteta. U dvije prometne nesreće vozači su bili alkoholizirani. Po dvije prometne nesreće su se dogodile na području Osijeka i Đakova, a po jedna na području Belog Manastira, Belišća i Donjeg Miholjca.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: PU ilustracija

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit