Druga “Matanovačka fešta”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U subotu je, u Ulici Vladimira Nazora u Našicama, nekadašnjim Matanovcima, organizirano ugodno druženje 30-ak obitelji ove ulice. Okupljanje je započelo sportskim aktivnostima za djecu: skakanje u jutenim vrećama, skakanje u dalj, utrka sa žlicom u kojoj je teniska loptica, povlačenje užeta i druge igre. Za djecu je organizirana i radionica iz crtanja, a dodijeljeni su im i prigodni darovi.  “Stari Matanovčani“ nazočnima su se obratili prije večere, a gastro ponuda sastojala se od kisele čorbe, mesa na žaru i kolača. Uslijedila je pjesma do duboko u noć, a dobrosusjedskim razgovorima nije bilo kraja. Na ideju o okupljanju – ističu Matanovčani – došli su spontano uz zaključak da nas je epidemija covid-a resetirala na početne postavke ljudskih vrednota od kojih je, jedna od najvažnijih, svakako ugodno druženje.

redakcijsko izvješće, ustupljene fotografije

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit