Tamburaški orkestar OGŠ Kontesa Dora sezonu završio koncertom na livadi na Jankovcu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Tamburaški orkestar OGŠ Kontesa Dora završio je uspješnu koncertnu sezonu 7. koncertom na livadi na Jankovcu. Bio je to 3. po redu koncert orkestra u ovom posebnom ambijentu. Publika je preko sat i pol vremena mogla uživati u autorskim skladbama kao i obradama svjetskih hitova u izvedbi orkestra i vokalnih i instrumentalnih solista – Ivane Novaković, Kristine Brkić, Donate Brkić, Maria Huja, Helene Dadić, Barbare Bumba, Hane Knežević, Petre Antolović i Josipa Komlošija. Orkestrom je ravnao dirigent Dean Kopri. Publiku je na početku koncerta pozdravila direktorica turističke agencije Čačinci Ana Marunica te načelnik Općine Čačinci Alen Jurenac te istaknuo kako se veseli daljnjim suradnjama tamburaškog orkestra i općine Čačinci.

Izvor:OGŠ Kontesa Dora

Foto:TZ Čačinci

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit