U našičkom parku održana prva radionica “Moj park”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu projekta “Parkovni biseri Slavonije”, čiji je nositelj Grad Našice s partnerima Gradom Valpovom i Agencijom za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Osječko-baranjske županije, od 8.svibnja krenuo je ciklus radionica “Moj park”, namijenjenih obiteljima s djecom od 6 do 13 godina. Mali i veliki sudionici u radionicama u idućih pet tjedana, svake subote od 16 do 18 sati, mogu sudjelovati u aktivnostima otkrivanja skrivenih kutaka parkova, razmjene znanja i stvaranja sadržaja nadahnutih našičkim i valpovačkim perivojem. Radionice vodi poznata interpretatorica baštine i turistička voditeljica, Iva Silla – šarmantna “Kazivačica”. Radovi nastali u sklopu radionica bit će objedinjeni u Velikoj knjizi našičkog, odnosno valpovačkog parka. Prva od radionica održana je u Našicama, u perivoju kod Posjetiteljskog centra i jezera. Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit