Završna svečanost Djećjeg vrtića Zvončić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
U sklopu programa obilježavanja Dana grada Našica, sinoć je u sportskoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava održana završna svečanost Dječjeg vrtića "Zvončić" Našice. Program, "Vrtić kao bajka" i ove je godine bio pravi dječji spektakl, koji je oduševljeno popratila mnogobrojna publika. Sve nazočne pozdravila je ravnateljica vrtića – Marina Lazar zaželjevši budućim osnovcima uspješno školovanje i mnogo sreće.

U ovoj pedagoškoj godini Dječji vrtić "Zvončić" pohađalo je 201 dijete, a od vrtića se jučerašnjom svečanošću oprostilo 84-erio vrtićanaca koji će ujesen u školu. U 11 sati u matičnom vrtiću "Zvončić" bit će oproštaj od budućih školaraca. Završne svečanosti jučer su održane i u područnim vrtićima Podgorač i Donja Motičina.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit