Igor Feldi – novi ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradsko društvo Crvenog križa Našice održalo je Godišnju izvještajnu skupštinu koju je otvorila predsjednica dr. Dragica Pavlić.  Ravnateljica Vesna Lolić je podnijela izvješće o radu koje je prihvaćeno jednoglasno. Društvo je tijekom protekle i od početka ove godine uobičajeno provodilo brojne aktivnosti – od prikupljanja i dijeljenja humanitarne pomoći, preko rada u radionicama, savjetovalištima, seminarima i na predavanjima, do posjeta starim i nemoćnim osobama,   rada u službi traženja te provođenja akcija dobrovoljnog darivanja krvi po kojima je i u 2016. godini Gradsko društvo Crvenog križa Našice 5. u državi. U društvu rade 4 zaposlene osobe te osam ugovornih djelatnika – knjigovođa i sedam liječnika predavača prve pomoći. Vesna Lolić istaknula je velik doprinos članova Mladeži Crvenog križa i volontera u provođenju svih aktivnosti. Ravnateljica Vesna Lolić izvijestila je da istekom mandata odlazi u mirovinu te da je Glavni odbor Hrvatskog Crvenog križa dalo suglasnost na imenovanje Igora Feldija za novog ravnatelja. Igor Feldi će na novu dužnost stupiti 2. lipnja.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit