“Zavolontiraj se!”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DND Našice i Dječje gradsko vijeće Grada Našica uključili su se dvije značajne manifestacije kojima se promovira rad neprofitnih organizacija i volonterski rad – Dan otvorenih vrata udruga i Hrvatska volontira. Pod sloganom “Zavolontiraj se” građanima i djeci članice DND-a i Dječjeg gradskog vijeća dijelile su promidžbeni materijal kako bi ih upoznale s mogućnostima i dobrobitima volontiranja i uključenja u rad udruga te s programom koje DND i Dječje gradsko vijeće provode tijekom godine. Predstavnice DND-a i Dječjeg gradskog vijeća Darija Vlajnić i Tamara Braun istaknule su da su njihovi glavni ciljevi animacija djece, osmišljavanje i organiziranje slobodnog vremena za djecu školske i predškolske dobi, pružanje pomoći i podrške djeci te upoznavanje djece s njihovim pravima i obvezama te njihovo uključenje kao budućih odraslih građana, u javni život grada.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit