Članovi BK Našice ponovo uspješni

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u organizaciji BK Lood iz Orahovice održana 3.utrka Slavonske brdsko-bicikističke lige Giant pod nazivom “Srednjovjekovnim stazama”, koja je jedna od najopasnijih i najzahtjevnijih staza lige. BK Našice je sudjelovao sa 6 vozača. U gategoriji Master A, Ivan Adžić završio je na 2. mjestu, Antun Umiljanović na 5.mjestu, a Ivan Vujić na 9. mjestu. U kategoriji Master B, Tihomir Šatrović zauzeo je 6. mjesto,a Zvonko Kremer 9. dok je u kategoriji Master C Duško Marić završio na 4.mjestu.
Član Biciklističkog kluba Našice, Mario Šubr sudjelovao je jučer na brdskom maratonu u Alpama, Ritchey Challenger XCM, u Austriji i od 400 natjecatelja zauzeo 141. mjesto. Sljedeća utrka Slavonske brdsko-biciklističke lige bit će održana u Našicama 11.lipnja. U sklopu ove utrke, XCO Lapovac bit će i utrka za djecu u 10 sati.

master A master C start start1

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit