Dr.Hrvoje Šimić pozvao građane da 5.srpnja iziđu na izbore

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Kandidat Hrvatske demokratske zajednice za zastupnika u Hrvatskom saboru dr. Hrvoje Šimić danas se u središtu grada družio  s građanima. Na promotivnom je štandu predstavljena izborna lista broj 10 za 4. izbornu jedinicu, na kojoj je s našičkog područja kandidat na rednom broju 8. Hrvoje Šimić. Osim u središtu grada, dr.Hrvoje Šimić družio se s građanima i na našičkoj tržnici.
Kako je napomenuo, predizborna kampanja polako ulazi u završnu fazu, izbori su 5. srpnja i upravo je ovo današnje druženje s građanima prigoda ukazati im na odgovornost i važnost izlaska na izbore, ali i pravilan odabir onih ljudi koji će biti sposobni osigurati kvalitetniju i sigurniju budućnost.

Danko Justić

 

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit