Goran Đanić danas se družio s građanima u centru Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas se,  u središtu grada, s građanima družio i kandidat za saborskog zastupnika koalicije HNS – HSS braća Radić Goran Đanić. Uz podjelu promotivnih materijala, Đanić je u neposrednom druženju s građanima ukratko iznio najznačajnije ciljeve za koje će se zalagati ukoliko bude izabran. Kako je istaknuo, jedan od krucijalnih projekata o kojemu više nitko uopće ne priča, a od izuzetnog je značaja za našički kraj, je izgradnja brze ceste Našice – Pleternica – Lužani koja bi omogućila brže povezivanje s ostalim krajevima Hrvatske, a samim time i otvaranje novih radnih mjesta. Đanić je također ukazao i na potrebu što hitnije decentralizacije kako ovlasti tako i financijskih sredstava, čime bi se omogućio brži razvoj kompletnog istoka Hrvatske. Predstavljena je i lista broj 11 na kojoj je kandidat s našičkog područja Goran Đanić na rednom broju 13.

Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit