Green Day ulaze u studio

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageS prvim danima Nove godine Green Day ulaze u studio i počinju snimati novi album. Američki punk rockeri već duže vrijeme pripremaju pjesme za nasljednika albuma 'American Idiot', kojeg fanovi nestrpljivo očekuju već pune tri godine. Ovaj album, objavljen u rujnu 2004. godine, vratio je Green Day u sam vrh svjetske rock scene i prodao se u multimilijunskoj nakladi, a slijedila ga je njihova naveča svjetska turneja do sada, koja je zabilježena i na live DVD-u.

Green Day su ranije najavili da imaju 45 novih pjesama spremnih za novi album, no nakon 'redovitih devet mjeseci trudnoće', kako kažu, novi album možemo očekivati tek na jesen 2008. godine. Članovi grupe također ističu da su se na novim pjesmama odmaknuli od tematike zastupljene na albumu 'American Idiot', koji je ujedno i jedan od najprodavanijih albuma u posljednjih 10 godina te najprodavaniji album u izuzetno bogatoj karijeri grupe Green Day.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit