Alice – novi single Mobyja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageMoby je objavio ime svog prvog novog singla. Pjesma pod nazivom 'Alice' bit će prvi singl koji će najaviti novi Mobyev studijski album, koji se očekuje 10. ožujka iduće godine. Novi Mobyev album, nasljednik albuma 'Hotel' iz 2005. godine, dobio je ime 'Last Night' i bit će to njegov šesti studijski album, a sav je materijal sniman u njegovom kučnom studiju na Manhattanu.

Moby je još ranije izjavio kako je za novi album snimio preko 300 pjesama, a one najbolje, koje su ušle u finalni 'tracklisting', bit će 'puno plesnije' od onih na koje smo od njega ranije navikli. Na novim pjesmama gostuju razni vokalisti, među kojima su Aynzli i 419 Crew. Singl 'Alice' bit će objavljen 14. siječnja na raznim formatima, a sadržavat će nekoliko remikseva i dodatne B-strane.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit