Radiohead kreću na turneju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageRadiohead su objavili datume europske turneje. Britanski rockeri koji su prije dva mjeseca objavili novi album putem downloada, pripremaju za ljeto 208. godine promociju po največim europskim gradovima, kako bi uživo svojim brojnim fanovima predstavili pjesme s albuma 'In Rainbows'. Radiohead su za sada potvrdili 16 europskih ljetnih nastupa, počevši od Irske 7. lipnja pa preko Francuske, Španjolske, Italije, Njemačke, Nizozemske, Danske i Belgije, sve do, naravno, Velike Britanije.

Radiohead su bili u središtu medijske pozornosti u listopadu ove godine, kada su svoj šesti studijski album odlučili ponuditi na download putem web stranice po cijeni koju ponude fanovi. Na taj način navodno je 'skinuto' skoro dva milijuna albuma, no zbog takve prodaje Radiohead nisu bili na službenim top listama i neće biti nominirani za Brit Awards. Na ovaj način album 'In Rainbows' moći će se skinuti još samo do 10. prosinca, kada će bend povući album, kako bi ga mogli službeno, na CD formatu, objaviti 31. prosinca, zadnjeg dana ove godine.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit