Vatrogasna fišijada u Donjoj Motičini

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji DVD-a Motičina u Donjoj Motičini je u subotu održana 11. vatrogasna fišijada na kojoj je nastupilo 14 ekipa DVD-ova i 6 ekipa udruga koje djeluju na području općine Donja Motičina.  Nakon kušanja ocjenjivačka ekipa u sastavu Robert Batrac, glavni šef kuhinje hotela Osijek, Zdravko Perković, prof. kuharstva, ugostiteljske škole Osijek i Neven Novaković, kuhar – šef smjene kuhinje Našicecementa, ocijenila je svih 20 kotlića.   U kategoriji DVD-ova prvo mjesto zauzela je ekipa DVD-a Zoljan, drugo DVD-a Vukojevci, a treća je bila ekipa DVD-a Valenovac. Kod udruga najuspješnija je bila ekipa Mladi umirovljenici, drugo mjesto pripalo je Lovačkom društvu Jelen Našice, a treće Navijačkoj skupini NK Motičina.  Nagrade najuspješnijima uručili su načelnik Općine Željko Kovačević i predsjednik DVD-a Donja Motičina Davor Vrabac.

Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit