Grad Našice odao počast Domovini i braniteljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Prigodnim programom Grad Našice obilježio je jučerašnji Dan neovisnosti Republike Hrvatske. U nazočnosti brojnih sugrađana, Gradska glazba Našice i našičke mažoretkinje “Dora” održali su koncert ispred zgrade gradske uprave. Počast domovini i poginulim hrvatskim braniteljima, odana je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća. Na spomen obilježje “Uskrsla Hrvatska”, vijence su položili i svijeće upalili predstavnici Grada Našica predvođeni gradonačelnikom Josipom Miletićem, dogradonačelnicima Krešimirom Žagarom i Hrvojem Šimićem te predsjednikom Vijeća Krešimirom Kašubom; potpredsjednik Županijske skupštine Ivica Čeme te predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata, policije i gradskih ustanova. Na značaj ovog datuma za našu Domovinu i događaje iz 1991. te odluku o raskidu svih državno-pravnih veza Republike Hrvatske s bivšom državom SFRJ, podsjetio je gradonačelnik Josip Miletić. Gradonačelnik je istaknuo doprinos hrvatskih branitelja te naših sugrađana, tadašnjih saborskih zastupnika Ivice Čemea, Miroslava Čičeka i pokojnog Vinka Buljana u donošenju povijesnih odluka i stvaranju neovisne Hrvatske. Molitvu za branitelje i Domovinu predvodio je fra Zoran Bibić koji je u župnoj crkvi sv.Antuna Padovanskog služio misu za Domovinu.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit