Rekonstrukcija kolnika i oborinske odvodnje u Budimcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Općina Podgorač je putem Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, na objavljeni javni poziv za sufinanciranje projekata prema programu održivog razvoja lokalne zajednice i poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanja komunalnog standarda, prijavila projekte rekonstrukcije kolnika i oborinske odvodnje Vukovarske i Mlinske ulice u naselju Budimci. Radi se o nerazvrstanim cestama u vlasništvu Općine Podgorač. Planirana vrijednost projekata iznosi ukupno oko 2 milijuna kuna, a na natječajima su Općini Podgorač odobrena financijska sredstva u iznosu od 541 tisuću kuna. Općina Podgorač stoga je u svom ovogodišnjem proračunu osigurala vlastita financijska sredstva u iznosu od milijun i pol kuna te provela postupak javne nabave. Nakon provedenog postupka i odabira najpovoljnije ponude, načelnik Goran Đanić zaključio je ugovore o izvođenju radova na rekonstrukciji kolnika i oborinske odvodnje Vukovarske ulice i Mlinske ulice u Budimcima. Izrazio je zadovoljstvo odobrenim sredstvima te istaknuo da su predloženi projekti vrlo značajni za Općinu Podgorač jer će se ovom investicijom znatno poboljšati komunalna infrastruktura, a mještanima osigurati bolji uvjeti života.

izvor Općina Podgorač, foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit