“Gljivarijada” u Seoni

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga žena Seona i Gljivarsko društvo “Našice” organizirali su “Gljivarijadu u Seoni”. Program je počeo ekipnim natjecanjem u branju gljiva, a nastavljen je ekipnim natjecanjem u kuhanju gljivarskog kotlića, ispred Mjesnog doma u Seoni. U kuhanju gljivarskog kotlića, u konkurenciji 9 ekipa, najuspješnija je bila ekipa Udruge hrvatskih branitelja Našice, druga je Udruga starih sportova “Slavonac”, a treća Udruga umirovljenika Hrvatske policije Našice.
Osim gastro dijela, planiran je i sportski pa su tijekom poslijepodneva organizirana natjecanja u malom nogometu i košarci,a u zabavnom dijelu programa nastupa tamburaški sastav “Čokanj”. Pokrovitelj je Općina Donja Motičina, a organizaciju “Gljivarijade u Seoni” pomogli su i sponzori. Svima je zahvalio općinski načelnik Željko Kovačević koji je iskazao nadu da će “Gljivarijada u Seoni” biti organizirana i ubuduće.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit