Grad Našice donirao je 7 novih vatrogasnih vozila

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je organizirana svečanost primopredaje sedam novih vatrogasnih vozila koja su donacija Grada Našica. Šest vozila dobila su dobrovoljna vatrogasna društva s područja Grada – Velimirovac, Zoljan, Vukojevci, Jelisavac, Markovac i Lila, a jedno vozilo Javna vatrogasna postrojba Našice. Vrijednost je milijun i 600 tisuća kuna.

Važnost ovog novog investiranja u vatrogastvo na području Grada istaknuli su: predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić, gradonačelnik Josip Miletić i zamjenik župana Petar Lagator. Svečanosti su bili nazočni i saborski zastupnik Hrvoje Šimić, predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba te predstavnici dobrovoljnih vatrogasnih društava i Javne vatrogasne postrojbe Našice.

Ključeve vozila uručio je gradonačelnik Josip Miletić te istaknuo kako vatrogasci u Našicama imaju važnu i prepoznatu ulogu i čine puno na sigurnosti naših građana. Svim vatrogascima zahvalio je na trudu i angažmanu u prethodnom razdoblju kada su u teškim trenucima odrađivali puno toga te podizali kvalitetu života u Gradu. Zamjenik župana Petar Lagator rekao je kako Županija ulaže i pomaže javne i dobrovoljne vatrogasne postrojbe u cijeloj županiji te čestitao gradonačelniku i Gradu na ovoj invetsiciji, a vatrogascima na vrijednom radu. Važnost ulaganja u vatrogasnu opremu istaknuo je predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić. Podsjetio je da Vatrogasna zajednica Našice broji ukupno 20 dobrovoljnih vatrogasnih društava, djeluje na 5 lokalnih samouprava i u svom sazivu ima i Javnu vatrogasnu postrojbu. Nova će se vozila – rekao je – koristiti za vatrogasne intervencije, ali će ih koristiti i ostale udruge u naseljima gdje će biti stacionirana.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit