“Našički vodovod” uputio priopćenje potrošačima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

“Našički vodovod” oglasio se priopćenjem potrošačima zbog obustave isporuke vodnih usluga.  Ističe kako je, nažalost, u razdoblju od 22. do 24.01.2021.godine, došlo do dugotrajnije obustave isporuke vodnih usluga na području distributivnog područja Našičkog vodovoda d.o.o. Našice uzrokovane kvarom na magistralnom cjevovodu ” Crpilište Velimirovac” – Markovac Našički.

Prvi kvar dogodio se 22.01.2021.godine nedaleko Crpilišta, tijekom dana, te je isti saniran, slijedom čega je isporuka normalizirana u večernjim satima. Drugi kvar uslijedio je 23.01.2021.godine u večernjim satima, a s obzirom na činjenicu da je postojala opasnost od nadiranja vode u stambene objekte, isporuka vode je privremeno obustavljena. Navedeni kvar saniran je sutradan, a isporuka vode normalizirana također u večernjim satima.

Djelatnici Našičkog vodovoda d.o.o. Našice sanirali su navedene kvarove i uložili sav trud kako bi do normalizacije opskrbe vodom došlo u što kraćem vremenskom razdoblju unatoč vrlo teškim uvjetima.

Ističu kako je navedeni cjevovod u uporabi unazad 40 godina te je njegova zamjena uključena u EU projekt- “Poboljšanje vodokomunalne infrastrukture aglomeracije Našice” čija je vrijednost investicija 207.000.000,00 kn. U tijeku je postupak realizacije Ugovora čije je potpisivanje predviđeno u drugoj polovini ožujka, a početak radova u travnju.
Navedeni projekt rezultirat će većom kvalitetom pružanja vodnih usluga, te ujedno i omogućiti pristup vodnim uslugama naseljima koja do sada nisu imala tu mogućnost.

Na kraju priopćenja “Našičkog vodovoda”, potrošače mole za razumijevanje i zahvaljuju na strpljenju.

 

izvor: “Našički vodovod”

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit