U Vodicama održan seminar HUZDUK-a

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Vodicama je održan seminar za zdravstvene djelatnike u sportu u organizaciji Hrvatske udruge zdravstvenih djelatnika u košarci.
Na seminaru iz područja sportske medicine sudjelovali su liječnici, fizioterapeuti, medicinski tehničari i drugi zdravstveni djelatnici iz raznih sportova. Tradicionalno ovaj seminar pohađaju  i fizoterapeuti RK Nexe  Stjepan Paska i Gabrijel Hmura te dr.Hrvoje Šimić koji je na redovnoj izbornoj skupštini HUZDUK-a, koja je održana u vrijeme ovogodišnjeg seminara, uz nove članove uprave, izabran za predsjednika nadzornog odbora udruge.
HUZDUK djeluje od 1998., a ispred Košarkaškog kluba Našice  Hrvoje Šimić redovito pohađa ovaj seminar još od 2000.godine. Fizioterapeuti Stjepan Paska i Gabrijel Hmura posljednjih desetak godina također aktivno sudjeluju na seminaru te tako obogaćuju svoja znanja i iskustva iz područja sportske medicine.
Uz zahvalu RK Nexe na podršci svom zdravstvenom timu, posebnu zahvalu  dr. Šimić uputio je Košarkaškom klubu Našice i nekadašnjem članu Hrvoju Kneževiću koji je vodio KK Našice i među prvima prepoznao važnost usavršavanja u ovoj logistički neophodnoj strani sporta.

Tomislava Justić/Izvor:dr.Hrvoje Šimić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit