Beljevina: 17. Pinkl-bal okupio brojne goste

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Članovi DVD-a Beljevina 17.put organizirali su Pinkl-bal koji je pokrenuo tadašnji zapovjednik DVD-a Drago Jamnić kako bi se mještani okupili i zabavili, a tijekom večeri prikupljani su dobrovoljni prilozi za DVD. Manifestacija je postala tradicionalna i na njoj se okuplja sve veći broj gostiju. Zapovjednik DVD-a Damir Eršetić izrazio je zadovoljstvo ovogodišnjim Pinkl-balom koji je protekao u ugodnoj atmosferi i druženju. Zahvalio je načelniku Općine Đurđenovac Hrvoju Topaloviću koji podržava aktivnosti u mjestu i najavio novu zabavu za 10. veljače. Ona će imati humanitarni karakter, na njoj će biti prikupljane donacije za Darka Kovačevića iz Bokšića kojemu je potrebno liječenje u Švicarskoj. Goste će zabavljati TS Čokanj.

Redakcijski tekst

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit