9. međunarodni oldtimer susreti

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageVikend su obilježili 9. međunarodni oldtimer susreti, koji su već po tradiciji zaštitni znak mjeseca kolovoza, a čiji su sudionici na put krenuli iz našeg grada – s poznate adrese ispred dvorca Pejačević. Ovogodišni susreti okupili su članove oldtimer klubova iz Mađarske, Njemačke, Bosne i Hercegovine, Srbije te iz svih krajeva Hrvatske. U kolonu je bilo uključeno oko 120 sudionika sa 60-ak reprezentativnih vozila, među kojima je najstarije iz 1914. godine koji je stiglo iz Budimpešte. Na našičkom startu sve goste pozdravili su gradonačelnik Krešimir Žagar i predsjednik Oltimer kluba Našice Darko Srdar, zaželjevši svim sudionicima sretan put. Zanimljiva kolona oldtimera zaustavila se i u Podgoraču, a zatim nastavila svoj put prema Đakovu, Ivankovu i Vinkovcima.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit