Dva kuglača KK Đurđenovac u završnici “Pojedničanog prvenstva Hrvatske”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Kuglači KK Đurđenovac Igor Šarkezi, Davor Rončević i Igor Koričić predstavljali su svoj klub u Ozlju na kvalifikacijama za završnicu “Pojedinačnog kuglačkog prvenstva Hrvatske” u kojoj je sudjelovalo 32 igrača. Nakon dva dana natjecanja Igor Šarkezi završio je na 7. mjestu, Igor Koričić na 16., a Davor Rončević na 29. mjestu. Pobjednik kvalifikacija je Hrvoje Marinović igrač “Mertojaka” iz Splita, ovosezonskog prvaka Hrvatske, 2. mjesto osvojio je njegov klupski kolega Ivan Totić, a 3. je također kuglač iz Splita, ali igrač “Poštara” Milan Kolić. Na završnicu u Otočac za dva tjedna putuje najboljih 16 , a među njima i Đurđenovčani Igor Šarkezi i Igor Koričić. Uz Đurđenovčane iz Slavonije su se plasirala još dva kuglača iz Osijeka, Mario Mušanić i Mario Liović te pobjednik naših regionalnih kvalifikacija Darko Zovko, igrač “Novih nada” iz Požege.

izvor: KK Đurđenovac

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit