Dogovorena koalicija SDP-HSU-HSS

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u Podgoraču dogovorena koalicija za predstojeće lokalne izbore SDP-HSU-HSS. Koaliciju su dogovorili u ime SDP-a – Josip Mojzeš, dosadašnji zamjenik načelnika, u ime HSU-a Suzana Đanić dosadašnja vijećnica u Općinskom vijeću te u ime HSS-a Anđelko Kovač dosadašnji vijećnik u Općinskom vijeću. Koalicija je i do sada bila dio vladajuće koalicije.

Dosadašnja zamjenica općinskog načelnika Općine Podgorač iz redova nacionalnih manjina – Ljiljana Grbić iz Budimaca istaknula je ponovno kandidaturu kao nezavisna zamjenica načelnika za nacionalne manjine. Podršku Ljiljani Grbić za kandidaturu dalo je Vijeće srpske nacionalne manjine i predsjednik tog Vijeća Radovan Beara.

Danas će, u podne, biti održana 17.sjednica Stožera civilne zaštite Općine Podgorač.

 

izvor: Općina Podgorač

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit