U tijeku prikupljanje potpisa za kandidaturu gradonačelnika/gradonačelnice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Pred nama su lokalni izbori na kojima će građani birati predstavnike u vijeća i skupštine kao i općinske načelnike, gradonačelnike te župane i njihove zamjenike u 20 županija, Gradu Zagrebu koji ima status županije, 127 gradova i 428 općina.
Prijedlozi lista za predstavnička tijela i kandidature za izvršnu vlast moraju u nadležna izborna povjerenstva biti dostavljeni do ponoći, 29. travnja.
Kandidati moraju prikupiti potpise za kandidacijske liste, a u Našicama je troje kandidata za gradonačelnika/gradonačelnicu  prošlog vikenda započelo s prikupljanjem koje će biti nastavljeno i ovaj tjedan.

HDZ potpise za svog kandidata Krešimira Kašubu, prikuplja u prostorijama stranke u Ulici braće Radića 4 /zgrada Dora ulaz od strane tržnice/, svaki dan do petka od 18 do 19 sati.

SDP će potpise za svog kandidata Samira Haj Barakata prikupljati u subotu prijepodne uz druženje s građanima u centru grada.

Domovinski pokret će, za svoju kandidatkinju Silvu Miškulin, potpise prikupljati sutra (srijeda) i u subotu od 8 do 12 sati u centru grada, a građani svoj potpis mogu dati i ostale dane od 18 do 19 sati u prostorijama stranke u Ulici J.J.Strossmayera 12.

Redakcijski tekst

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit