Dodijeljeni Zlatni globusi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

U nedjelju su u Los Angelesu objavljeni dobitnici 79. izdanja dodjele nagrade Zlatni globus, najznačajnije filmske nagrade iza nagrade Oscar. Zlatni globus (Golden Globe) je prestižna filmska nagrada koju dodjeljuje Udruženje stranih novinara u Hollywoodu, a često je i glavni indikator za favorite za nagradu Oscar.

Najboljim filmom (drama) je proglašen Bohemian Rhapsody koji je u Hrvatskoj do sada pogledalo više od 200.000 gledatelja, a najbolji glumac u istoj kategoriji je očekivano Rami Malek kao Freddie Mercury u filmu Bohemian Rhapsody. U nastavku zahvala glumca:

“Freddie Mercury hvala ti što si mi omogućio radost za cijeli život. Volim te, ti prekrasna osobo. Sve je ovo zbog tebe, zato što si veličanstven.”

Zvijezda je rođena (A Star is Born) je osvojio nagradu u kategoriji najbolja originalna pjesma – Shallow, koja ima više od 180 milijuna pregleda na YouTube-u, a film je u hrvatskim kinima do danas pogledalo preko 130.000 ljudi.

Čovjek iz sjene (Vice), biografska priča o bivšem potpredsjedniku SAD-a, Dicku Cheneyju, kojeg je utjelovio dobitnik nagrade Oscar – Christian Bale, osvojio je nagradu u kategoriji najbolji glumac (mjuzikl/komedija). Svi su ostali zatečeni neobičnom zahvalom Christiana Balea za ovu nagradu:

“Hvala ti “Sotono” što si mi dala inspiraciju za ovu ulogu.”
Olivia Colman osvojila je nagradu Zatni globus za najbolju glumicu (drama) u filmu Miljenica (The Favourite), a posebno se zahvalila svojim “bitches”, kolegicama u filmu, Emmi Stone i Rachel Weisz. Film je već osvojio kritičare diljem svijeta, a u naša kina dolazi 31. siječnja.

Izvor: Blitz d.o.o./Foto: ©HFPA

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit