Dječja smotra folklora u Šaptinovcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Mjesni dom u Šaptinovcima u subotu je bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Brojna publika za zanimanjem i veseljem pratila je nastupe dvjestotinjak malih folkloraša. KUD “Jasen” Šaptinovci po prvi je puta organizirao  dječju smotru folklora. U bogatom i raznolikom programu nastupilo je 5 gostujućih društava: “Lisinski” Našice, “Vukojevci”, “Požega”, “Zagorci” Beljevina, “Osječka grana” Osijek i mali domaćini iz KUD-a “Jasen” Šaptinovci koji su oduševili publiku sa slavonskim dječjim igrama, pjesmom “Pokraj Karašice” i razigranim bećarcima. Male izvođače i publiku pozdravila je zamjenica općinskog načelnika dr.Dragica Pavlić koja je iskazala zadovoljstvo organizacijom smotre, brojnošću sudionika i radom folklornih društava na đurđenovačkom i području cijele naše županije. Predsjednica KUD-a domaćina Melita Abičić zahvalila je publici na podršci, a malim izvođačima na odličnim nastupima.

tekst Asja Godžirov-Kurilj

foto KUD “Jasen”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit